Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça ontkent problemen met miljoenenaankoop: 'Deze situatie is normaal'

Laatste update:

"Er is geen probleem met Dembélé, deze situatie is normaal met een jonge speler. Hij heeft heel veel talent en probeert zich aan te passen bij een hele grote club. Hier moet hij concurreren met hele grote spelers, maar zijn ploeggenoten proberen hem ook te helpen. Zoiets heeft hij nog nooit meegemaakt en hij moet geduld hebben, totdat hij zich volledig aangepast heeft. Dat geldt voor iedereen die hier komt", stelt Segura.

Dembélé kwam vorige zomer over van Borussia Dortmund, maar heeft tot dusver moeite om te overtuigen in Barcelona. Hij heeft namens de Catalanen 38 wedstrijden achter zijn naam staan, waarin hij goed was voor tien doelpunten en tien assists. Onlangs zou Dembélé zonder opgaaf van redenen zijn weggebleven bij een training, terwijl hij afgelopen weekeinde slechts vijf minuten voor aanvang van het duel met Real Betis zou zijn komen opdagen.

"We herkennen de situatie en proberen ervoor te zorgen dat hij zich zo snel en zo goed mogelijk aanpast. Ik weet niet waar de Engelse pers zijn informatie vandaan haalt, maar we hebben geen aanbiedingen gehad en zijn niet van plan hem te verkopen. Ik heb met zijn zaakwaarnemer gesproken, omdat het bij mijn werk hoort. De laatste tijd heb ik ook gesprekken gevoerd met de zaakwaarnemers van twee andere spelers", besluit de algemeen directeur van Barcelona.

Denk jij dat Ousmane Dembélé volgend seizoen nog bij Barcelona speelt?

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
7
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
9
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties