Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça sluit miljoenendeal met Juve uit: 'Hij past niet in de strategie'

Laatste update:

Barcelona zou op zoek zijn naar nieuwe middenvelders, aangezien Iniesta is verkast en mogelijk ook André Gomes en Denis Suárez de Spaanse landskampioen gaan verlaten. De Catalaanse topclub heeft zich echter al verzekerd van de diensten van Arthur van Grêmio en bij mogelijke andere aanwinsten wordt niet gedacht aan Pjanic, claimt Braida.

"Er zijn geen onderhandelingen en ik geloof ook niet dat wij geïnteresseerd in hem zijn", zegt de sportbestuurder in gesprek met JuveNews. "Hij is een goede speler, maar nu hebben we een Braziliaan (Arthur, red.) die de rol van regisseur op zich gaat nemen. Er zijn anderen die de zaken op de transfermarkt regelen namens Barcelona, maar ik ken de strategie van de club en Pjanic past daar niet in."

De 28-jarige Pjanic staat sinds de zomer van 2016 onder contract bij Juventus, nadat de club 32 miljoen euro betaalde aan AS Roma. Sindsdien kwam de 81-voudig international van Bosnië en Herzegovina tot 91 wedstrijden voor la Vecchia Signora, waarin hij 15 doelpunten maakte en 28 assists afleverde. Pjanic ligt nog tot medio 2021 vast in Turijn.

Verwacht jij dat Miralem Pjanic ook na de zomer actief is voor Juventus?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
2
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
7
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
25
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties