Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça stelt Nederlands talent gerust: 'Hij kan op zijn zestiende terugkomen'

Laatste update:

De Catalanen kregen voor dit kalenderjaar een transferverbod en moeten nu dus ook afscheid nemen van Fofana. Een flinke domper voor de aanvaller, die twee jaar geleden werd weggeplukt bij het Groningse GVAV-Rapiditas en het uitstekend naar zijn zin had bij Barcelona. "Het was erg plotseling, maar Fodé pakt het goed op", zegt vader Abdul in het Algemeen Dagblad.

"We zijn nu nog in gesprek over de afwikkeling, maar Fodé kan op zijn zestiende in elk geval terugkomen", vervolgt Fofana senior. "Er is veel interesse, ook uit het buitenland, maar ik heb begrepen dat hij in Nederland moet gaan voetballen." Het is niet bekend welke clubs uit Nederland interesse hebben in het toptalent.

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
4
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
1
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties