Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça-ster Xavi geeft dinsdag duidelijkheid over toekomst

Laatste update:

De 34-jarige clubicoon werd tijdens het WK veelvuldig in verband gebracht met een vertrek bij Barcelona, de vereniging waar hij al zijn hele loopbaan voor speelt. Clubs uit het Midden-Oosten en de Verenigde Staten werden genoemd als volgende bestemming, maar na zijn vakantie meldde Xavi zich gewoon weer bij Barcelona. Hij bereikte geen akkoord met een andere club.

Meer: ‘Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder’

De middenvelder deed zaterdag nog mee in de oefenwedstrijd tegen Olympique Nice en voorkwam met een benutte strafschop dat Barcelona ten onder ging (1-1). Luis Enrique schijnt Xavi er graag bij te willen houden en het ziet er nu naar uit dat de middenvelder inderdaad in het Camp Nou blijft. Dinsdag lijkt dit nieuws definitief te worden gemaakt.

Xavi moet bij Barcelona blijven

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties