Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barça-verdediger Martínez springt plots uit zijn auto om 'fan' te confronteren

Laatste update:

De 'fan' in kwestie is één van de mensen die dagelijks rondom het trainingscomplex van Barcelona te vinden is, schrijft Marca. Deze 'supporters' staan er volgens Spaanse media om video's te maken in de hoop dat ze viraal gaan op sociale media. Spelers van Barcelona hebben naar verluidt al vaker geklaagd over de 'supporters', die hen provoceren en beledigen in de hoop dat ze zich laten gaan.

Dat was dus ook maandag het geval. Volgens Spaanse media stond een jongeman Martínez uit te schelden, die besloot om uit zijn auto te stappen en hem te confronteren. "Dit is de laatste keer dat je mij een dwaas noemt, heb je me gehoord? De laatste keer! Dit is de laatste keer dat je mij beledigt. En je vriend ook. Ik waarschuw je!", roept Martínez naar hem.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Naast 'supporters' die de spelers provoceren en/of beledigen zijn er ook 'fans' die spelers om handtekeningen vragen die vervolgens worden verkocht. Daar heeft João Cancelo al eens iets over gezegd, schrijft Marca.

"Hij noemde de 'fans' 'vervelend' omdat ze er elke dag zijn. Hij gaf aan dat ze hem achtervolgen na de training of wanneer hij uit eten gaat met zijn familie met de bedoeling om handtekeningen te krijgen, die ze vervolgens verkopen", klinkt het.

Ook Ronald Koeman heeft in het verleden last gehad van 'supporters' die zich om zijn auto omringden, al was dat na een wedstrijd in Camp Nou. Ze sloegen destijds op de auto van de toenmalig trainer en spuugden zelfs. Ook op TikTok zijn regelmatig beelden te zien van supporters die auto's met daarin spelers van Barcelona achtervolgen en met hun telefoon naar binnen filmen.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
1
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
1
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
2
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
7
Van 't Schip heeft geen plek voor Van den Boomen in basis Ajax
14
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties