Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça verlaat Vigo weer met schaamrood op de kaken

Laatste update:

Celta hanteerde hetzelfde strijdplan als een jaar geleden, toen Barcelona met 4-1 werd vernederd in Estadio Balaídos. De gastheer toonde geen enkel ontzag en zette brutaal druk. Ook ditmaal schoot het strijdplan van Luis Enrique flink tekort en bleef Barcelona een antwoord schuldig op de gewaagde speelstijl van Celta. De doelpunten stapelden zich op en bij rust leidden Os Célticos met liefst 3-0.

Dat was ook te wijten aan defensief geklungel bij Barcelona. Marc-André ter Stegen verstuurde halverwege de eerste helft een nonchalante pass richting Sergio Busquets, die zich er geen raad mee wist. Celta profiteerde en kwam op 1-0, nadat Iago Aspas ploeggenoot Pione Sisto in stelling bracht om te scoren. Aspas verschafte zich na een halfuur de ruimte voor een uithaal in de verre hoek, die resulteerde in de margeverdubbeling.

Barcelona bleef slordig en nieuw balverlies leidde even later tot weer een razendsnelle uitbraak. Opnieuw speelde Aspas een hoofdrol: zijn voorzet werd bijzonder ongelukkig binnengewerkt door Jérémy Mathieu. Voor het eerst sinds oktober 2007, toen nog onder leiding van Frank Rijkaard, kreeg Barça drie tegengoals in de eerste helft van een competitiewedstrijd.

Na een klein uur deed de grootmacht iets terug. Andrés Iniesta luisterde zijn zeshonderdste officiële wedstrijd voor zijn club op met een assist op Gerard Piqué, die binnenkopte. De spanning werd daarna verder opgevoerd door Neymar. Een overtreding van Hugo Mallo op André Gomes leverde Barcelona een strafschop op en de Braziliaan benutte het buitenkansje feilloos.

Niet veel later mocht Mallo wél opgelucht ademhalen: hij trok Neymar neer, maar kreeg geen nieuwe penalty tegen. Ofschoon Barcelona bleef zoeken naar de gelijkmaker, maakte Celta het volgende doelpunt. Dat mocht Ter Stegen zich volledig aanrekenen. De concurrent van Jasper Cillessen had voldoende tijd om de bal weg te werken, maar schoot tegen Pedro Pablo Hernández aan. Die zorgde daarmee voor de 4-2. Een late aansluitingstreffer van opnieuw Piqué bepaalde de eindstand; in de blessuretijd was de verdediger zelfs dicht bij een hattrick.

-
Een terechte zege voor Celta de Vigo?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
7
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
67
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties