Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça verzekert zich van aanwinst: 'De kans is nul dat er iets verandert'

Laatste update:

Toch schreven Italiaanse media deze week over de belangstelling van Internazionale. De Italianen zijn op zoek naar een centrumverdediger en worden ook in verband gebracht met Davinson Sánchez van Ajax, die bij het Colombiaans elftal samenspeelt met Mina. De interesse van Inter lijkt echter te laat te komen. "Voorlopig blijft hij in Brazilië, maar vanaf 2018 speelt hij in Spanje", verzekert Russo in gesprek met FCInterNews.

"Het is altijd al zijn droom geweest om voor Barcelona te spelen. In mijn optiek ligt daar ook het beste sportieve project voor hem, dus waarom zouden we dat niet doen?", vraagt de belangenbehartiger zich af. "Hij is gelukkig bij Palmeiras en zal daar nog een jaar blijven, ook omdat hij in goede vorm naar het WK wil. Maar de kans is voor mij nul procent dat er nog iets gaat veranderen." Overigens wordt ook Barcelona nog altijd aan Sánchez gelinkt.

Heeft Barcelona deze zomer nog behoefte aan een centrumverdediger?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
34
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties