Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barça verzuimt in spektakelstuk maximaal te profiteren van nederlaag Girona

Laatste update:

Barça kwam al na een kwartier spelen op voorsprong. João Cancelo gaf een voorzet naar de tweede paal, waar de zeventienjarige Yamal simpel kon binnenwerken.

Na veertig minuten spelen leek de thuisploeg de marge te verdubbelen. Een perfect uitgespeelde aanval kwam in de eindfase bij Lewandowski terecht. De Poolse spits hoefde enkel binnen te schuiven, daar de doelman al was verschalkt. Zijn poging werd echter van de lijn gegleden door Faitout Maouassa.

Vlak voor rust kwamen de bezoekers weer langszij. Ricard Sánchez knalde een lage voorzet in het strafschopgebied hard achter Marc-André ter Stegen, die terugkeerde van een blessure.

In het tweede bedrijf kwam Granada zelfs op voorsprong. Facundo Pellistri, die al een assist gaf bij de 1-1, stond dit keer zelf op de goede plek bij een voorzet in de zestien. De huurling van Manchester United zette zijn ploeg van dichtbij op voorsprong: 2-1.

Lang kon Granada niet genieten van de voorsprong. Ilkay Gündogan kreeg een diepe bal van Cancelo en legde hem vervolgens panklaar voor Lewandowski, die dit keer wél het net wist te vinden: 2-2.

Een minuut daarna kwamen de bezoekers weer op voorsprong. Een voorzet van Maouassa werd door Ignasi Miquel knap binnengekopt. Ter Stegen kreeg zijn hand er nog tegenaan, maar zag de bal via de paal alsnog in het doel belanden.

Tien minuten voor tijd maakte trok Fermín López de stand gelijk. Hij tikte een voor het doel gekopte bal bij de tweede paal binnen, maar deed dat vanuit buitenspelpositite dus werd het doelpunt afgekeurd.

Luttele momenten later kwam Blaugrana alsnog op gelijke hoogte. Yamal pakte de bal af buiten het strafschopgebied en schoot vervolgens knap raak in de benedenhoek: 3-3.

Meer nieuws

Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
0
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3
Meerdere clubs uit de Eredivisie informeerden naar Fred Rutten
3
Hans Kraay pakt de camera en richt zich tot 'nationale pispaal': 'Heel knap'
2
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - FC Utrecht
13

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties