Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça wil 'een van de beste spelers ter wereld' niet kwijtraken aan PSG

Laatste update:

Het huidige contract van Rakitic loopt nog drie seizoenen door. De verliezend WK-finalist speelt sinds 2014 voor Barcelona en kwam destijds voor achttien miljoen euro over van Sevilla. Hij heeft zich ontwikkeld tot een 'fundamentele speler voor Barça, merkt zijn trainer Valverde op in de Spaanse media. "Het was vorig seizoen wel duidelijk hoe belangrijk hij voor het team was. Ik reken op hem en ik hoop dat hij hier blijft."

"Ik wil de beste spelers ter wereld in mijn ploeg hebben en daar hoort hij bij", vervolgt Valverde. Hij weet hoe we voetballen en is volledig geïntegreerd in de ploeg en bij de club." Volgens de oefenmeester is er geen noodzaak voor Barcelona om Rakitic te verkopen, ook niet als PSG wil voldoen aan de transferclausule van 125 miljoen euro. "Wij zijn hier niet om geld te verdienen aan een speler. We willen onze prijzenkast uitbreiden."

Sport schreef donderdag dat PSG eerst tot een akkoord hoopt te komen met Rakitic zelf, maar Barcelona heeft nog geen toestemming gegeven aan beide partijen om met elkaar in gesprek te gaan. Het is niet duidelijk in hoeverre de dertigjarige technicus een overstap zelf ziet zitten. Naar verluidt aast hij op een verbeterd contract bij Barcelona, maar is de club al ver over het salarisbudget heen gegaan en is er daarom geen ruimte voor een hoger loon voor Rakitic.

Doet Ivan Rakitic er goed aan om Barcelona te verlaten?

Meer nieuws

Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
7
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
54
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
14
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties