Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barça wil Frenkie de Jong herenigen met teamgenoot uit succesjaar van Ajax'

Laatste update:

Volgens het medium zoekt Barcelona naar een tijdelijke vervanger van Gavi. De talentvolle Spanjaard scheurde zijn knieband in het EK-kwalificatieduel met Georgië (3-1 winst) en kan maanden niet in actie komen.

Xavi en zijn staf willen er graag een optie bij hebben. Het zou gaan om een uitleenperiode van zes maanden. Van de Beek heeft oren naar een transfer naar Catalonië, al kan hij volgens Sport ook naar Juventus vertrekken. De Italiaanse grootmacht denkt aan een huurperiode van zes maanden inclusief optie tot koop.

Van de Beek zei onlangs in gesprek met De Telegraaf dat hij dolgraag weer een wedstrijd wil spelen. De aanvallend ingestelde middenvelder is bij United op een zijspoor beland nadat hij afgelopen seizoen kwakkelde met blessureleed.

Twee weken geleden meldde hetzelfde Sport nog dat Giovanni Lo Celso de ideale man is om Gavi te vervangen bij Barça. Een transfer van de Argentijn zal deze winter mogelijk kunnen zijn, daar Tottenham Hotspur-manager Ange Postecoglou het niet zo ziet zitten in Lo Celso.

Als Barcelona voor Van de Beek kiest in plaats van Lo Celso, wordt de 26-jarige middenvelder herenigd met Frenkie de Jong, met wie hij ook al samenspeelde bij Ajax. Zij maakten beiden deel uit van het team dat in 2018/19 tot de halve finales van de Champions League reikte.

Van de Beek kwam tussen september 2020 en vermoedelijk januari 2024 tot 62 duels voor the Red Devils Hierin wist hij twee doelpunten te maken en twee assists af te leveren.

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
70
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties