Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barça wil Real Madrid aftroeven in strijd om transfertarget van 75 miljoen'

Laatste update:

Volgens bovengenoemde Spaanse krant zoekt Ronald Koeman samen met de technische leiding van Barcelona naar een geschikte vervanger van Samuel Umtiti. De centrumverdediger heeft zelf niet de wens om de club tussentijds te verlaten, maar desondanks staat het aantrekken van Koundé hoog op het prioriteitenlijstje van de Catalanen. Barcelona heeft overigens nog geen officieel eerste bod neergelegd bij Sevilla voor de eveneens door Real Madrid begeerde verdediger, al houdt de nummer vier in LaLiga wel rekening met een vertrek van de fysiek sterke speler.

Koundé is bij Real op de radar verschenen vanwege het mogelijke vertrek van Raphaël Varane. De Fransman lijkt ondanks een doorlopend contract te azen op een voortijdig afscheid van de Koninklijke. Varane is door verschillende buitenlandse media reeds in verband gebracht met Chelsea, Manchester United en Paris Saint-Germain. Koundé is in ieder geval klaar voor een stap hogerop, zo liet hij onlangs optekenen in de Spaanse media. "Ik speel nu bij een geweldige club, maar ooit wil ik voor een echte topclub uitkomen. We zullen zien wat de toekomst brengt, maar het is wel iets waar ik mee bezig ben in mijn hoofd", aldus Koundé.

Volgens Mundo Deportivo wordt Koundé al sinds de Europa League-finale van vorig jaar intensief gevolgd door Barcelona. De Sevilla-stopper maakte destijds in de eindstrijd tegen Internazionale (3-2 winst) veel indruk tegenover Romelu Lukaku en Lautaro Martínez. Koundé, in 2019 voor 25 miljoen euro overgenomen van Girondins Bordeaux, staat inmiddels op 89 wedstrijden namens Sevilla. Met de Europa League-winnaar van 2020 sleepte hij onlangs een Champions League-ticket voor volgend seizoen in de wacht.

Denk jij dat Jules Koundé bij Barcelona past?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
10
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties