Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça wint Trofeu Joan Gamper na emotioneel duel met Chapecoense

Laatste update:

Chapecoense was door Barcelona uitgenodigd voor de traditionele openingswedstrijd in Camp Nou, nadat een vliegramp in november vorig jaar het leven kostte aan 19 van de 22 selectiespelers van de club. Nadat de aftrap was verricht door twee overlevenden van de ramp, trok Barcelona ten aanval voor eigen publiek. De ploeg van Valverde had vrij weinig te duchten van Chape en liep binnen dertig minuten uit naar een riante voorsprong.

Gerard Deulofeu opende na zes minuten spelen de score na een briljante aanval over diverse schijven, waarna Sergio Busquets de voordelige marge voor Barcelona vrijwel onmiddellijk verdubbelde met een fraai afstandsschot. De thuisploeg nam daarna wat gas terug, maar zou nog voor het verstrijken van het eerste half uur op een 3-0 voorsprong komen via Lionel Messi. De Argentijnse superster ging een combinatie aan met Deulofeu en kon vervolgens van dichtbij scoren.

Na de onderbreking sloeg Barcelona nog tweemaal toe via Luis Suárez (na een combinatie met Messi) en Denis Suárez (schot van dichtbij), maar het hoogtepunt van de wedstrijd was de publiekswissel die Alan Ruschel nog in de eerste helft kreeg. De verdediger was een van de overlevenden van de vliegramp en werd tien minuten voor rust onder luid applaus naar de kant gehaald. Jasper Cillessen maakte in de tweede helft zijn opwachting aan de kant van Barcelona, dat zondagavond Real Madrid treft in het eerste duel om de Spaanse Super Cup.

Wie wint de Spaanse Super Cup?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties