Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona aan denken gezet na geaccepteerd bod Juve

Laatste update:

Bij de transfer van Neymar naar Barcelona bedongen de Catalanen ook een eerste optie tot koop op de nu negentienjarige Gabigol. Nu Juventus een serieuze poging doet om de aanvaller binnen te halen, moet Barcelona dus beslissen of het van deze optie gebruik wil gaan maken. Het bod van Juventus zou tussen de achttien en twintig miljoen euro liggen, en is dus geaccepteerd door Santos.

"We hebben zijn zaakwaarnemer Wagner Ribeiro en zijn ouders hiervan op de hoogte gebracht", zegt Roma tegen Globoesporte. "Wij wachten nu op wat zij willen. Als zij denken dat een transfer naar Juventus interessant kan zijn, dan gaan we verder naar de volgende stap, en dat is Barcelona informeren. Zoals jullie weten hebben zij een eerste optie op Gabriel."

Barcelona zou wel eens verleid kunnen worden om het bod van Juventus te evenaren, aangezien de Catalanen nog op zoek zijn naar een extra aanvaller. Kevin Gameiro van Sevilla en Luciano Vietto van Atlético Madrid waren de belangrijkste kandidaten, maar zij lijken nu niet meer te komen. Gabigol doet binnenkort eerst nog mee aan de Olympische Spelen, net als Neymar overigens.

Gabigol speelde tot dusver 82 wedstrijden voor Santos en wist daarin 24 keer te scoren. Hij heeft ook al vier interlands voor de Braziliaanse nationale ploeg achter zijn naam staan, met twee doelpunten. Santos zou veertig procent van de transferrechten van Gabigol in handen hebben en de familie van de aanvaller heeft zelf ook veertig procent in handen. De resterende twintig procent is in het bezit van investeerdermaatschappij Doyen Sports Group.

Barcelona moet Gabigol halen

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
0
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
11
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
131
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties