Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona bereikt akkoord met Braziliaan: 'De beste club ter wereld'

Laatste update:

Het dagblad schrijft dat het de bedoeling is dat Gerson vanaf 2016/17 voor vijf seizoenen bij Barcelona aan de slag gaat, na zijn deelname aan de Olympische Spelen in eigen land. Juventus bracht onlangs een formeel bod van zestien miljoen euro op de jeugdinternational uit, plus een doorverkooppercentage van twintig procent. Barcelona betaalde in mei liefst 3,2 miljoen euro voor een eerste optie op de tiener en werd zodoende door Fluminense op de hoogte gebracht van het voorstel van de topclub uit Italië. Barcelona heeft voor dat bedrag overigens ook eerste opties op Marlon en Kenedy. Laatstgenoemde is hard op weg naar Chelsea

Barcelona blokkeerde het voorstel van Juventus en kreeg van het kamp-Gerson te horen dat de middenvelder uitsluitend naar het Camp Nou wil. De aanstaande directie van Barcelona zal met Fluminense tot een vergelijk moeten komen. Met de transfer van de jeugdinternational zal een bedrag van vijftien tot achttien miljoen euro gemoeid zijn, minus het bedrag van 3,2 miljoen euro voor een eerste optie. Fluminense ontvangt zeventig procent van de transfersom. Het resterende bedrag gaat naar een investeringsmaatschappij in Brazilië.

"Ik houd me niet met mijn toekomst bezig, ik laat mijn vader alles regelen", zo laat Gerson in een reactie weten. "Iedere voetballer wil ooit voor Barcelona of Juventus uitkomen. Barcelona is een geweldige club, de beste club ter wereld. Juventus zit daar vlak achter. Maar ik ben nu uitsluitend met Fluminense bezig."

Denk jij dat Gerson naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties