Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona bereikt akkoord over nog geen zes miljoen euro'

Laatste update:

De Chinese voetbalbond voerde eind mei een regel in die inhield dat clubs die middels 'kapitale uitgaven' een speler halen, eenzelfde som als het transferbedrag moeten stoppen in een regeringsfonds dat bestemd is voor de opleiding van jonge voetballers en de promotie van het voetbal in China algemeen. Die regel geldt voor transfers vanaf 5,77 miljoen, vandaar dat Hebei China Fortune dat bedrag niet op tafel wenste te leggen voor Mascherano.

Barcelona mikte aanvankelijk op een transfersom van tien miljoen euro, maar is na lang onderhandelen akkoord gegaan met de wens van Hebei, zo klinkt het. Als de 33-jarige Mascherano zijn handtekening zet, gaat hij bij de club van trainer Manuel Pellegrini een jaarsalaris van zeven miljoen euro verdienen en samenspelen met onder anderen de aanvallers Ezequiel Lavezzi en Gervinho.

Mascherano kwam in 2010/11 over van Liverpool, tegen betaling van 24 miljoen euro. Daarvan kwam liefst vier miljoen euro uit de eigen zak van de Argentijn, die bovendien twintig procent minder ging verdienen ten opzichte van zijn loon op Anfield. De Argentijn won achttien prijzen met Barcelona en heeft officieel nog een contract tot medio 2019, met een transferclausule van honderd miljoen euro.

Had Barcelona zich harder moeten opstellen in de onderhandelingen?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
26
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties