Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona bevestigt programma presentatie 'nieuwe artiest' Frenkie de Jong

Laatste update:

De aankoop van maximaal 86 miljoen euro meldt zich donderdag in het Camp Nou voor een fotosessie. Een dag later zet hij onder toeziend oog van voorzitter Josep Maria Bartomeu om 18.15 uur zijn handtekening onder het contract tot medio 2024. Om 19.00 uur meldt de Oranje-international zich voor het eerst op het veld, ten overstaan van het publiek.

Clubleden en supporters die De Jong welkom willen heten kunnen vanaf woensdag gratis kaartjes ophalen bij het stadion, met een maximum van zes per persoon. Vanwege problemen met inzetbaarheid van beveiligers zal niet het complete stadion open zijn voor publiek. Na de presentatie op het veld volgt rond 19.45 uur de persconferentie, waarbij technisch directeur Éric Abidal aan zijn zijde zal zitten.

Tegenover de komst van De Jong staat het vertrek van Kevin-Prince Boateng. De aanvaller werd het afgelopen seizoen gehuurd van Sassuolo, maar beleefde een ongelukkige periode in Barcelona. Trainer Ernesto Valverde deed nauwelijks een beroep op hem. Hij heeft op sociale media zijn afscheid aangekondigd. Waar hij zijn loopbaan vervolgt is nog niet bekend.

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
5
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
79

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties