Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona biedt tien tot twaalf miljoen voor Cillessen

Laatste update:

Barcelona verkoopt Bravo voor naar verluidt 25 miljoen euro aan City en leek voor Diego Alves van Valencia te gaan als opvolger van de Chileen. Donderdagmiddag dook echter plotseling de naam van Cillessen op en de huidige eerste keeper van Ajax blijkt inderdaad bovenaan het verlanglijstje te staan van de Spaanse kampioen. Het is niet bekend of Ajax genoegen neemt met het door Barcelona uitgebrachte bod en of Cillessen de concurrentiestrijd aan wil gaan met Marc-André ter Stegen.

In de afgelopen twee jaar keepte Ter Stegen enkel de bekerwedstrijden bij Barcelona, terwijl Bravo in de competitie werd ingezet. Ter Stegen baalde van die situatie en mede daarom lijkt Barcelona Bravo nu te verkopen. Wanneer Cillessen naar Camp Nou vertrekt, lijkt hij dan ook 'slechts' de stand-in van Ter Stegen te worden. De vraag is of de 27-jarige international daar zin in heeft.

Cillessen maakte al vijf jaar geleden de overstap van NEC naar Ajax, maar was in zijn eerste twee seizoenen bankzitter, voordat hij Kenneth Vermeer uit het elftal speelde. De doelman heeft er nu 101 competitiewedstrijden voor Ajax op zitten en is bovendien de eerste keeper van het Nederlands elftal, met dertig caps achter zijn naam. Het contract van Cillessen loopt nog twee jaar door.

Ajax zou een bod van twaalf miljoen euro moeten accepteren

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
12
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties