Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona bijt zich zonder Lionel Messi stuk op stug Internazionale

Laatste update:

Barcelona moest in Milaan aantreden zonder onder anderen Lionel Messi. De Argentijnse aanvaller was wel meegereisd naar Italie, maar bleek niet fit genoeg om aan de wedstrijd deel te nemen. Bij winst was Barcelona zeker van kwalificatie voor de volgende ronde van het miljardenbal. De Catalaanse topclub was in het begin de sterkere partij en kreeg ook de beter kansen. Zo zag Ousmane Dembélé na twee minuten dat zijn schot gekeerd werd door doelman Samir Handanovic.

Luis Suárez had daarna twee goede mogelijkheden om de score te openen, maar de Uruguayaan had het vizier niet op scherp staan en kon niet tussen de palen mikken. Barcelona voerde de druk op, maar Inter wist, vooral dankzij Handanovic, overeind te blijven. De Catalanen hadden in totaal 65 procent balbezit in de eerste helft en produceerden tien schoten op doel, maar Suárez en consorten konden de Sloveense keeper niet verschalken.

In het tweede bedrijf kreeg Inter meer ademruimte en kon het af en toe gevaarlijk worden rond het doel van Marc-André ter Stegen. De zege leek er voor Barcelona alsnog te komen via Malcom. De invaller was slechts twee minuten in het veld toen hij bij een rappe counter de verdedigers te slim af was en Handanovic klopte: 0-1. Mauro Icardi bracht Inter echter nog een punt. De spits bleef rustig toen hij de bal ontving in de zestien meter en schoot knap raak: 1-1.

-
Een terechte uitslag?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
21
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
12
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties