Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona denkt aan 25 miljoen euro kostende spits van competitiegenoot'

Laatste update:

SPORT weet namelijk te melden dat Luis Enrique wel wat zou zien in Paco Alcácer van Valencia. De Spaans international speelt sinds 2010 voor de hoofdmacht van los Murciélagos, op een uitleenperiode bij Getafe na, en kan met 13 doelpunten in het afgelopen seizoen aardige statistieken overleggen.

Luis Enrique hoopt dat Alcácer zijn broodnodige extra aanvaller kan worden, al zal Barcelona wel in de buidel moeten tasten om het tot 2020 doorlopende contract van de spits af te kopen. Valencia wil naar verluidt namelijk 25 miljoen euro zien voor de Spanjaard.

Zie jij in Paco Alcácer een goede optie voor Barcelona?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
0
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
47
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
71
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties