Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona denkt aan twee voormalig Eredivisionisten op linksbackpositie'

Laatste update:

Alba geldt al negen seizoenen als de vaste linkervleugelverdediger van Barcelona en ook dit seizoen was de Spaans international een vaste waarde onder Ronald Koeman. De slechte resultaten van dit seizoen zouden Alba kunnen motiveren om komende zomer het Camp Nou te verlaten, zo schrijft Sport. Bovendien zou Barcelona alleen verder willen met Alba als hij akkoord gaat met een aanzienlijke salarisverlaging. Indien hij daar geen trek in heeft, wordt hij op de markt gebracht. Verder wil Barça ook afscheid nemen van Junior Firpo, die te licht is bevonden.

Robin Gosens

Gosens wordt in Barcelona naar verluidt gezien als 'de perfecte linkervleugelverdediger'. De voormalig speler van Vitesse, FC Dordrecht en Heracles Almelo kende een ijzersterk seizoen bij Atalanta en wordt daarvoor beloond met een plek in de EK-selectie van Duitsland. Gosens zou uitstekend passen in het systeem van Koeman met vijf verdedigers, daar Atalanta een vergelijkbare tactiek hanteert. Eerder vroegen de Italianen veertig miljoen euro voor Gosens, maar Barcelona hoopt daar komende zomer een flinke hap vanaf te halen. De linksback ligt nog maar één seizoen vast en Atalanta zal een transfervrij vertrek willen voorkomen.

Daarnaast denkt Barcelona ook aan voormalig PSV'er Angeliño. De 24-jarige Spanjaard, die niet meegaat naar het EK, werd afgelopen zomer door RB Leipzig voor achttien miljoen euro overgenomen van Manchester City. Volgens Sport ligt zijn vanafprijs rond de dertig miljoen euro. Verder kijkt Barcelona ook naar José Gayá. De linksback van Valencia concurreert op het EK met Alba om een basisplaats in het Spaanse elftal en geldt als de goedkoopste optie van de drie. Valencia wil gezien de grote financiële problemen bij de club meewerken aan een transfer van de 25-jarige vleugelverdediger.

Wie is de beste optie voor Barcelona op de linksbackpositie?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
10
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
12
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties