Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona dicht bij komst eerste zomerse aanwinst na persoonlijk akkoord'

Laatste update:

Eintracht deed de afgelopen maanden meerdere pogingen om de aflopende verbintenis van Ndicka te verlengen, maar dat verliep zonder succes. Met de boomlange mandekker haalt Barcelona een grote vis binnen. De linkspoot vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een waarde van maar liefst 32 miljoen euro. Barça hengelt Ndicka door zijn aflopende contract echter relatief goedkoop binnen.

Ndicka is jeugdinternational van les Bleus en wordt op korte termijn bij de selectie van bondscoach Didier Deschamps verwacht. Raphaël Varane, een van de concurrenten van de fysiek sterke verdediger, kondigde onlangs zijn pensioen bij het Franse elftal aan. Ndicka speelt al sins juli 2018 voor Eintracht, dat hem voor 5,5 miljoen euro overnam van AJ Auxerre. Inmiddels staat hij op 168 officiële wedstrijden voor de nummer zes van de Bundesliga. Daarin was Ndicka goed voor tien doelpunten en hetzelfde aantal assists.

In Catalonië gaat Ndicka de concurrentiestrijd aan met Ronald Araújo, Jules Koundé, Andreas Christensen en Eric García. De afgelopen weken speelde trainer Xavi met Araújo en Christensen in het centrum, terwijl Koundé, zoals wel vaker dit seizoen, de rechtsback van dienst was. García lijkt daardoor het grootste slachtoffer te worden wanneer Ndicka daadwerkelijk tekent in het Spotify Camp Nou. De 22-jarige Catalaan kwam dit seizoen 1.121 speelminuten in actie, verdeeld over achttien optredens. García beschikt in Barcelona nog over een langdurig contract tot medio 2026.

Zou Ndicka een goede aanwinst zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
48
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties