Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona dreigt mis te grijpen: ook Arsenal in de race voor middenvelder

Laatste update:

Manager Mikel Arteta werkte als assistent-trainer bij City meerdere jaren samen met Gündogan en heeft daardoor een goede band met de 66-voudig international van Duitsland. De Spanjaard ziet de controleur van City als ideale vervanger voor Granit Xhaka, die afgelopen week hevig gelinkt werd aan een overstap naar Bayer Leverkusen. Arsenal richt zich komende zomer voornamelijk op het halen van middenvelders. The Gunners zijn volgens Ornstein namelijk ook bezig met de komst van Declan Rice (West Ham United) en Mason Mount (Chelsea).

Gündogan wil enkel een contract ondertekenen dat hem voor meerdere jaren bij een club houdt. Zondag meldde the Sunday Times dat de rechtspoot een nieuw en verbeterd voorstel van City heeft ontvangen, waardoor hij een transfer naar Barcelona een minder interessante optie vindt. Bij Barça kon Gündogan tekenen voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar, waardoor het logisch lijkt dat de Duitser bij the Citizens inmiddels ook een meerjarig aanbod heeft gekregen. City denkt de buit al binnen te hebben, maar Arsenal wil de plannen van de Engelse landskampioen dwarsbomen.

Gündogan speelt sinds 2016 voor City, dat hem destijds voor 27 miljoen euro overnam van Borussia Dortmund. Sindsdien speelde de controleur 301 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 58 doelpunten en veertig assists. Gündogan is door de jaren heen steeds belangrijker geworden in het elftal van Josep Guardiola. Met City won de middenvelder vijfmaal de Premier League, vier keer de League Cup, twee keer de Engelse Supercup en eenmaal de FA Cup. Op 10 juni kan Gündogan historie schrijven met zijn huidige werkgever, door Internazionale te verslaan en zo de eerste Champions League in de clubgeschiedenis te winnen.

Meer nieuws

Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
3
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
6
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties