Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona en Atlético Madrid blijven na spoedoverleg in Super League'

Laatste update:

Eerder op de avond kwamen hardnekkige geruchten naar buiten dat Atlético Madrid uit de Super League wilde stappen, maar die werden later ontkend door de Spaanse topclub zelf. Barcelona blijft voorlopig actief in de Super League, maar zijn deelname lijkt toch aan een zijden draadje te hangen. Joan Laporta, de voorzitter van Barça, liet dinsdag weten dat de socio's van de club mogen stemmen over deelname aan de Super League: zonder een jawoord van de meerderheid zal Barcelona niet instappen.

De kans dat de leden van Barça voor deelname aan de Super League zullen stemmen, lijkt gezien de algehele tendens onder voetbalsupporters over de supercompetitie klein. Barcelona hoeft géén beëindigingsboete te betalen als de socio's tegen stemmen. Laporta heeft in het contract met de Super League een clausule daarvoor opgenomen.

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
11
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
4
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
12
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties