Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona en Atlético sluiten compromis: soap rond Griezmann lijkt ten einde

Laatste update:

Griezmann moest het dit seizoen vooralsnog doen met een reserverol bij Atlético. Tijdens de afgelopen LaLiga-duels kwam hij telkens minder dan een half uur in actie. Volgens Spaanse media kwam dit door de afspraak die Barcelona en Atlético Madrid hebben gemaakt toen de Fransman in de zomer van 2021 op huurbasis terugkeerde in het Wanda Metropolitano. De Catalanen claimden dat Atlético de koopoptie van veertig miljoen euro verplicht moest lichten indien Griezmann meer dan de helft van de wedstrijden in het eerste seizoen van zijn uitleenbeurt zou spelen.

Dit zou de reden zijn dat Diego Simeone Griezmann dit seizoen enkel nog na de zestigste minuut als invaller binnen de lijnen brengt. Beide clubs hadden dus een andere interpretatie van de voorwaarden. Verslaggever Sique Rodríguez van het doorgaans betrouwbare SER meldde dat dit ertoe heeft geleid dat Barcelona van plan was om een rechtszaak tegen Atlético Madrid aan te spannen. Daar lijkt het nu echter niet van de komen, daar beide clubs volgens L'Équipe alsnog tot een akkoord zijn gekomen over een bedrag van 25 miljoen euro.

Het is niet bekend of Griezmann dinsdagavond al 'volledig inzetbaar' is. Atlético neemt het dan in de tweede speelronde van de Champions League op tegen Bayer Leverkusen. De ploeg van Simeone begon het Europese avontuur met een spectaculaire 2-1 overwinning op FC Porto vorige week. Uitgerekend Griezmann was daarin de grote man in de elfde minuut van de blessuretijd, nadat de bezoekers in de zesde minuut van de extra tijd voor de gelijkmaker hadden aangetekend. Leverkusen, dat met Jeremie Frimpong, Mitchel Bakker, Daley Sinkgraven en Timothy Fosu-Mensah vier Nederlanders in de gelederen heeft, ging met 1-0 onderuit bij Club Brugge.

Meer nieuws

Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
34
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
6
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties