Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona en Juventus zien in teamgenoot alternatief voor Verratti'

Laatste update:

Barcelona en Juventus zouden hun middenrif graag versterken met Verratti, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat PSG mee zal werken aan een vertrek van de kleine dribbelaar. Verratti is de spil in het elftal van Unai Emery en zijn contract bij de Franse grootmacht loopt nog door tot medio 2021. De twee geïnteresseerde clubs zouden hun aandacht derhalve verlegd hebben naar Rabiot, zo meldt Le10Sport.

Rabiot is afkomstig uit de jeugdopleiding van PSG en de 21-jarige Fransman begint zijn belofte dit seizoen eindelijk in te lossen. Hij verscheen in 21 wedstrijden in alle competities aan de aftrap en maakte bovendien veel indruk in het eerste duel met Barcelona in de achtste finales van de Champions League (4-0 zege). Rabiot heeft zijn in 2019 aflopende verbintenis nog altijd niet verlengd en zou dus een reële optie kunnen zijn voor Barcelona en Juventus.

Wie is volgens jou de beste keuze voor Barcelona en Juventus

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties