Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona en Real Madrid vrezen: 'De beste twintig spelers zullen vertrekken'

Laatste update:

"Dat gaat de twintig clubs in LaLiga gezamenlijk 80 miljoen euro kosten", zo schreef Tebas, voorzitter van LaLiga, in een brief aan de clubs. Volgens Tebas raakt de maatregel meer dan 750 spelers en coaches in het voetbal. "Ik verwacht dat als gevolg hiervan zeker twintig van de beste spelers uit onze divisie zullen vertrekken."

Lionel Messi is de eerste voetballer die de grens van honderd miljoen euro per seizoen aan salaris heeft overschreden, zo meldde der Spiegel in januari. Als hij tot medio 2021 meedoet aan zestig procent van de wedstrijden, is hij verzekerd van een gemiddeld jaarsalaris van 106 miljoen, 347 duizend en 115 euro.

Messi betaalt nu 48 procent belasting, maar onder de nieuwe voorwaarden zou hij 52 procent moeten afdragen. De clubtopscorer aller tijden ontving overigens vorig jaar een tekenpremie van 63,5 miljoen euro en een loyaliteitsbonus van 70 miljoen. Zijn basissalaris bedraagt 71 miljoen, 53 duizend en 846 euro en in zijn contract zijn diverse prestatiepremies opgenomen.

Als Barcelona bijvoorbeeld de Champions League wint, strijkt Messi een extra bedrag op van 12 miljoen 57 duizend en 513 euro. Het veroveren van de triple betekent een maximale vergoeding van 122 miljoen, 515 duizend en 205 euro per annum.

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
16
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
53
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties