Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona evenaart record uit 1980 dankzij hattrick Messi

Laatste update:

Barcelona bleef zodoende voor de 38e keer op rij ongeslagen in LaLiga en evenaart daarmee het record van Real Sociedad uit 1980. De basis voor de overwinning werd door het team van Ernesto Valverde gelegd in het eerste half uur. De koploper trapte het gaspedaal na een rustig openingskwartier flink in en verschafte zich in een tijdsbestek van slechts vijf minuten uiteindelijk een riante voorsprong. Daarvoor had het overigens wel de brille van Messi nodig.

De Argentijnse superster mocht na 27 minuten voetballen vanaf ruim twintig meter aanleggen voor een vrije trap en schoot de bal uiteindelijk fraai achter Iván Cuéllar. De doelman van Leganés kon kort daarna opnieuw vissen en opnieuw was Messi de doelpuntenmaker. De linkspoot werd op de rand van het strafschopgebied tussen twee verdedigers aangespeeld door Philippe Coutinho en rondde daarna beheerst af.

Barcelona leek de drie punten daarmee in de tas te hebben, maar halverwege de tweede helft deed Leganés plots toch wat terug via Nabil El Zhar. De voormalig Marokkaans international vond de verre hoek van net buiten het strafschopgebied. Ousmane Dembélé bood Luis Suárez daarna de mogelijkheid om de voordelige marge van twee weer in ere te herstellen voor Barcelona, maar de Uruguayaan schoot van dichtbij over. Messi bracht drie minuten voor tijd alsnog de 3-1 op het scorebord, door de bal na een pass van Dembélé met de borst te controleren en uiteindelijk beheerst raak te schieten.

-
Zie jij Barcelona het kampioenschap nog verspelen?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
1
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
63
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
37
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties