Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona gaat in beroep tegen eerste rode kaart ooit van Lionel Messi

Laatste update:

Messi haalde zondag uit naar Villalibre, die de spelmaker van Barcelona steeds zeer kort op de huid zat. Na een check bij de VAR kreeg hij door arbiter Jesús Gil Manzano vervolgens de rode kaart voorgehouden, zijn eerste in 753 wedstrijden namens de Catalaanse grootmacht. Vanwege de schorsing ontbreekt Messi donderdag in de bekerwedstrijd van Barcelona tegen Cornellà, terwijl ook de uitwedstrijd tegen Elche in LaLiga van zondag aan zijn neus voorbijgaat. Uitgerekend tegen Athletic Club kan Messi op 31 januari zijn rentree maken in het elftal van trainer Ronald Koeman.

Het scheidsrechtersrapport van Gil Manzano lijkt in het voordeel te zijn geweest van Messi. Spaanse media schreven na de wedstrijd dat de dienstdoende arbiter heeft genoteerd dat de Argentijn van het veld werd gestuurd vanwege 'het slaan van een tegenstander met zijn arm'. Gil Manzano heeft het belangrijke woord 'agressie' echter niet opgeschreven en dat is een term die het verschil maakt tussen een relatief lichte schorsing van één tot drie wedstrijden en een zware schorsing van minimaal vier tot maximaal twaalf duels, volgens artikel 98. Spaanse media gingen al uit van een schorsing van twee duels. Een schorsing van één duel gaat alleen op als de bal in de buurt is en dat was niet het geval.

EERSTE RODE KAART OOIT VAN LIONEL MESSI VOOR BARCELONA.

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 17 januari 2021

Het is de eerste keer dat Messi een rode kaart krijgt in het eerste elftal van Barcelona, maar niet voor het eerst in het roodblauwe tricot van de Catalanen. In februari 2005 werd de aanvaller in clubverband voor het eerst van het veld gestuurd: in de wedstrijd tussen Peña Sport en Barcelona B in de Segunda B. Acht minuten voor tijd was de toen nog zestienjarige aanvaller woedend over het niet meekrijgen van een strafschop na een overtreding op zijn persoon en zijn tirade moest hij met rood bekopen.

Koeman nam het na de verloren eindstrijd in de Spaanse Supercup op voor de weggestuurde Messi, zonder het incident uit te willen vergroten. "Het is beter dat ik niets zeg. Anders val ik in herhaling en daar houd ik niet van. Maar ik snap de frustratie van Messi. Ik weet niet hoeveel overtredingen hij heeft moeten incasseren. Maar het is ook vrij gebruikelijk dat spelers die veel dribbelen vaak overtredingen te verwerken krijgen", zo klonk het in de Spaanse media.

Waarom Lionel Messi een schorsing van vier tot twaalf wedstrijden ontloopt

Het lijkt onwaarschijnlijk dat de aanvaller van Barcelona langdurig geschorst gaat worden.Lees artikel

Lionel Messi had een langere schorsing moeten krijgen

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
0
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
42
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties