Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona gaat na zesklapper in Camp Nou weer aan kop in LaLiga

Laatste update:

Dankzij een droomstart nam Barcelona al gauw afstand van Sporting Gijón en kwam de overwinning nimmer in gevaar. Lionel Messi was na acht minuten verantwoordelijk voor het openingsdoelpunt. Na een heerlijke lange bal van landgenoot Javier Mascherano, die zijn allereerste assist bijschreef in dienst van Barcelona, ontsnapte Messi aan de verdediging. Hij kopte vervolgens fraai over de uitkomende doelman Iván Cuéllar. Twee minuten later kwam de beslissende pass van Neymar. Een heerlijke steekbal werd op waarde geschat door Luis Suárez, die vanuit een lastige hoek richting doel schoot. Verdediger Juan Rodríguez Martínez werkte de bal vervolgens onbedoeld in eigen doel.

Lionel Messi kopte de 0-1 over doelman Iván Cuéllar.

Sporting Gijón, de nummer achttien van LaLiga, slaagde er even in om de spanning terug te brengen. Sergio Álvarez schoof de bal op de paal en in de rebound was het raak via Carlos Castro García. De bezoekers hoefden zich echter geen illusies te maken, want Suárez bracht de marge al gauw terug tot twee. Jean-Sylvain Babin kopte de bal weg en bediende daarmee de Uruguyaan, die de bal in één keer uit de lucht nam. Zijn volley in de bovenhoek liet keeper Cuéllar kansloos. Barcelona oogde enigszins kwetsbaar in de achterhoede, maar wist grote kansen voor Sporting Gijón te voorkomen.

In de pauze werd Paco Alcácer ingebracht als vervanger van Suárez en de invaller had slechts enkele minuten nodig om zijn naam op het scoreformulier te zetten. Messi veroverde de bal van de treuzelende Babin en vond Paco, die vrijstond in het zestienmetergebied en de rechterhoek vond: 4-1. De Argentijn leek zelf de 5-1 te gaan maken, maar zijn vrije trap spatte uiteen op het snijpunt van de kruising. Neymar was wel succesvol met een vrije trap: vanaf de rechterflank krulde de Braziliaan het leer in de bovenhoek. Cuéllar kreeg een hand tegen de bal, maar dat was onvoldoende. De eindstand werd bepaald door een poeier van Ivan Rakitic van dichtbij.

-
Wordt Barcelona kampioen van Spanje?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
1
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
3
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties