Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona gaat nog zeker twee of drie jaar domineren met dit elftal'

Laatste update:

De rek is er volgens de routinier nog lang niet uit bij het elftal van Luis Enrique, die afgelopen jaar de Champions League, de Spaanse landstitel en de beker won. "We zijn opnieuw favoriet voor La Liga en de Champions League. Opnieuw de treble winnen zal lastig zijn, maar dat was het ook onder Josep Guardiola. Toen presteerden we ook jaren achter elkaar geweldig, ondanks dat we er in januari soms slecht voor stonden."

In het vraaggesprek onthult Xavi dat hij de mogelijkheid had om nog een extra jaar in Camp Nou te blijven. Voorzitter Josep Maria Bartomeu kwam zelfs speciaal naar zijn huis om hem te overtuigen. "Het jaar daarvoor was hem dat, samen met Andoni Zubizarreta (sportief directeur, red.) en Luis Enrique, gelukt. Hij wilde me vastleggen tot 2018. Een interessant aanbod, maar het was nu echt tijd om te gaan."

Barcelona wint komend jaar opnieuw de Champions League

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties