Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona gaat op voor eerste prijs: 'Smoesjes tellen nu niet'

Laatste update:

"Ik ben een groot supporter van Sevilla... maar niet in deze wedstrijd", zegt Rakitic met een glimlach in aanloop naar de wedstrijd. "Er is niets mooiers dan het seizoen meteen van start te gaan met een prijs. Ik ga zoals altijd alles geven voor Barcelona, want we willen doorgaan met het schrijven van geschiedenis. De bedoeling is om dit seizoen zes prijzen te veroveren", klinkt het strijdvaardig bij de middenvelder.

Barcelona won de Europese Super Cup al vier keer: in 1992, 1997, 2009 en 2011. Even zo vaak ging de strijd om de trofee verloren. Critici zeggen dat Sevilla dit jaar best kans maakt tegen los Azulgrana, want die zijn niet per se in goeden doen. Lionel Messi en Neymar waren bijvoorbeeld niet mee tijdens de tournee door de Verenigde Staten, omdat ze na het seizoen nog bezig waren met de Copa América.

Tijdens dat toernooi kreeg Neymar namens Brazilië een rode kaart en kon hij al snel naar huis, terwijl Messi met Argentinië de finale verloor en veel kritiek kreeg voor zijn 'tegenvallende' spel in Chili. "Leo en Neymar zijn belangrijk voor ons, dat klopt, maar de andere spelers zijn dat ook! Misschien zijn we nog niet honderd procent klaar voor het seizoen, maar we kunnen al wel onze eerste prijs pakken. Dus dan komen we niet met smoesjes waarom het niet zou kunnen: dat telt niet", aldus Rakitic.

-
Wie wint dinsdag de Europese Super Cup?

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
14
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
6
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties