Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona gaat tot twaalf miljoen euro en biedt Tello als wisselgeld aan'

Laatste update:

Volgens de meest recente berichtgeving in Spanje is Barcelona bereid om tot twaalf miljoen euro voor Bravo te gaan. Dat is een flink bedrag, daar men eerder deze maand voor de aankoop van Marc-André ter Stegen ook een flinke transfersom naar Borussia Mönchengladbach overmaakte. Bravo en Ter Stegen moeten gaan uitmaken wie de opvolger van Victor Valdés wordt en wie de rol van José Manuel Pinto gaat vervullen. Beide keepers staan na 30 juni niet meer op de loonlijst.

Pinto vindt Bravo een uitstekende doelman voor Barcelona. "Zijn voetenwerk is uitstekend, maar het belangrijkste is dat een keeper ballen tegenhoudt, met zijn handen. Hij heeft een goede trap in huis, hij is snel en behendig en beschikt over reflexen. Een goede doelman", claimde de veteraan. Luis Enrique heeft zijn fiat gegeven aan de komst van de 31-jarige Bravo, die al acht seizoenen deel uitmaakt van de hoofdmacht van Real Sociedad. Technisch directeur Andoni Zubizarreta was meer voorstander van de komst van Keylor Navas (Levante) of Willy Caballero (Málaga). Luis Enrique beslist echter.

Barcelona en Real Sociedad zijn naar verluidt reeds in gesprek, maar van een akkoord is voorlopig geen sprake. De Basken houden niet vast aan de transferclausule van dertig miljoen euro, omdat Bravo niet naar een andere club wilde toen men afdaalde naar de Segunda División. Barcelona biedt maximaal twaalf miljoen euro en is bereid om Cristian Tello of Oier in een deal te betrekken, om de transfersom omlaag te halen. Met Oier zou Real Sociedad meteen een vervanger voor Bravo in huis halen.

Claudio Bravo is een goede doelman voor Barcelona

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
69
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties