Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona gaat transferstrijd aan en wil toeslaan bij Ajax'

Laatste update:

Komende woensdag strijden Juventus en Barcelona tegen elkaar in de Champions League. Volgens Tuttosport kan er ook op de transfermarkt een confrontatie tussen de Italiaanse en Spaanse topclub komen. 'Zijn talent staat niet ter discussie. Hij heeft alles in zich om een van de beste allround middenvelders van de komende tien jaar te worden', zo schrijft de krant.

Juventus is al jarenlang gecharmeerd van Gravenberch, die vanwege zijn relatie met zaakwaarnemer Mino Raiola regelmatig wordt gelinkt aan een transfer naar de Serie A. Mogelijk gaat de topclub uit Turijn binnenkort werk maken van de komst van de jonge Ajacied. Barcelona wil echter ook inzetten op een 'verjonging' van de selectie en kan Juventus dwarsbomen, zo klinkt het.

De jeugdinternational van Oranje werd de voorbije jaren aan diverse clubs in Europa gelinkt. Naast Juventus en Barcelona werden ook Real Madrid, Manchester United, AS Roma, AC Milan en Lazio in verband gebracht met de jongeling. In juni verlengde Gravenberch zijn contract tot de zomer van 2023. Vorige week debuteerde hij in de Champions League bij de 0-1 nederlaag tegen Liverpool.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft foetert op 'nare kutclub' Paris Saint-Germain om behandeling Mbappé
2
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
18
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Derksen: 'Dit werkt tegen Sneijder. Dit zoekt het beursgenoteerde Ajax niet'
4
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties