Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona gaat voor oude bekende; Tagliafico nog slechts op schaduwlijst'

Laatste update:

Barcelona heeft bij de zaakwaarnemer van de Spaanse vleugelverdediger recentelijk dus informatie ingewonnen over de beschikbaarheid en de ambities van Grimaldo. Er zal op korte termijn verder worden gesproken tussen alle betrokken partijen, voegt bovengenoemde Spaanse krant daaraan toe. Trainer Xavi wil de concurrentie vergroten voor de inmiddels 33-jarige Jordi Alba, sinds jaar en dag de vaste linksback van Barcelona. Er moet na dit seizoen sowieso een speler voor die positie bij, zo luidt het oordeel van de coach.

Nicolás Tagliafico lijkt niet meer bovenaan het lijstje van Barcelona te staan.

Grimaldo staat hoog op het lijstje van Xavi omdat hij reeds bekend is met de manier van spelen van Barcelona. De begeerde linksback kwam tot 92 wedstrijden in Barcelona-B, maar maakte nooit speelminuten in de hoofdmacht. In de zomer van 2016 koos Grimaldo voor Benfica, dat destijds anderhalf miljoen euro neerlegde. Mundo Deportivo verwacht dat de Portugezen hem zes jaar later voor tien miljoen euro kunnen verkopen. Barcelona bedong bij de transfer overigens een doorverkooppercentage van vijftien procent. Grimaldo kan bij Benfica zijn contract verlengen, maar lijkt dat gezien de belangstelling van Barcelona niet van plan te zijn.

De door Barcelona opgeleide Grimaldo maakte eerder dit seizoen veel indruk in de groepsfase van de Champions League, toen Benfica met 3-0 won van zijn oude werkgever. De linksback deed ook mee in de duels met Ajax (2-2 en 0-1 overwinning) in de achtste finale van het miljardenbal. In beide Europese ontmoetingen wist zijn directe tegenstander Antony niet te scoren. Voor Benfica eindigde het avontuur in de Champions League in de kwartfinale tegen Liverpool.

Volgens Mundo Deportivo staan er naast Grimaldo nog enkele namen op het lijstje met mogelijke aankopen, mocht een deal met de flankspeler niet mogelijk zijn. Naast de al vaker naar voren geschoven Nicolás Tagliafico zijn dat José Gayà (Valencia), Javi Galán (Celta de Vigo) en Alex Moreno (Real Betis). Tagliafico was in januari klaar om naar Barcelona te vertrekken, maar kreeg destijds geen toestemming van Ajax. Wel sprak de linksback mondeling af met de inmiddels vertrokken Marc Overmars dat hij deze zomer voor zijn aankoopbedrag van vier miljoen euro mag vertrekken. Tagliafico ligt in Amsterdam vast tot medio 2023.

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
0
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
9
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties