Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona greep tot twee keer toe mis: 'Ze informeerden verschillende keren'

Laatste update:

Het was niet de eerste keer dat Barcelona concreet belangstelling toonde voor Ben Yedder. "Ik had al eerder de overstap naar Barcelona kunnen maken. Afgelopen zomer, bijvoorbeeld. Ze informeerden verschillende keren. Hetzelfde deed zich in de winter voor, maar het is uiteindelijk niet van een akkoord gekomen", geeft Ben Yedder te kennen in gesprek met Onze Mundial. De 29-jarige spits werd afgelopen zomer door AS Monaco overgenomen van Sevilla, dat veertig miljoen euro ontving.

"De belangstelling laat zien dat ik op de goede weg ben. Maar ondanks die interesse ben ik volledig gefocust op mijn prestaties met AS Monaco. Dat Barcelona kwam, zag ik als iets extra's", verklaart de aanvaller. Barcelona kreeg in januari direct van Monaco te horen dat Ben Yedder niet te koop was. De achtvoudig Frans international was dit seizoen voorlopig in 31 officiële wedstrijden goed voor 19 doelpunten en 9 assists.

Mundo Deportivo schrijft dat na de afwijzing van Monaco nog twee namen overbleven bij Barcelona: Pierre-Emerick Aubameyang en Rodrigo. Arsenal weigerde met de Catalanen te praten over Aubameyang, terwijl Valencia wel bereid was om te onderhandelen. De eisen van los Che waren echter te gortig, waardoor Barcelona voor het verstrijken van de transferdeadline geen aanvaller binnenhaalde. Door de blessure van Ousmane Dembélé kreeg Barcelona alsnog toestemming om buiten de transferwindow Braithwaite aan de selectie toe te voegen.

Was Wissam Ben Yedder een aanwinst voor Barcelona geweest?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
3
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
4
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
14
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
15

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties