Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona haalt uit na hattrick van Messi en vier assists van Neymar

Laatste update:

Barcelona verloor zaterdagavond met de veredelde tweede keus met 1-2 van Alavés, maar liet dinsdag dus zien dat dat een incident was. De Catalanen kwamen al na drie minuten op voorsprong doordat Messi na een pass van Neymar verwoestend uithaalde: 1-0. De Argentijn maakte zijn vierde doelpunt van het seizoen en zijn 84e ooit in de Champions League. Barcelona dacht hierna al gauw op 2-0 te komen, maar de treffer van Jordi Alba werd afgekeurd. Celtic had weinig in de melk te brokkelen, maar kreeg na 24 minuten na een overtreding van Marc-André ter Stegen plots een strafschop.

De doelman maakte zijn fout echter goed en keerde de inzet van Moussa Dembélé. Die misser kwam het team van Brendan Rodgers duur te staan, want na 27 minuten liep Messi de 2-0 binnen na een combinatie met Neymar. Onder anderen Ivan Rakitic kreeg hierna nog een kans om voor rust de derde voor Barcelona te maken, maar er zou tot de onderbreking niet meer gescoord worden. Luis Enrique voerde in de rust één wissel door: Rakitic werd vervangen door Andrés Iniesta en de invaller nam na een klein uur de 5-0 voor zijn rekening. De Spanjaard joeg de bal na een voorzet van Neymar in één keer staalhard in het doel.

Neymar had daarvoor uit een vrije trap al voor de 4-0 getekend; doelman Dorus de Vries ging daarbij niet vrijuit. Daar bleef het niet bij, want een kwartier voor tijd werd het ook nog 6-0 in het Camp Nou. Neymar dropte de bal in de zestien, waarna Luis Suárez het leer met zijn borst controleerde en raak schoot. De Uruguayaan bepaalde na 88 minuten, na voorbereidend werk van Messi, uiteindelijk de eindstand op 7-0 in het voordeel van Barcelona. De Spanjaarden mogen zich nu richten op de uitwedstrijd tegen Leganés van komende zaterdag.

Wauw. Wat een heerlijk doelpunt van Andrés Iniesta! ??????

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 13 september 2016

-
Zie jij Barcelona als favoriet voor de Champions League-eindzege?

Meer nieuws

'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
2
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties