Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona had het ook niet leuk gevonden als Real in Camp Nou had gespeeld'

Laatste update:

"Het maakt ons niet uit in welk stadion de finale van de Copa del Rey gespeeld wordt, maar hoe groter, hoe beter", laat Rafinha weten aan de Spaanse media. "Als het in Barcelona gespeeld wordt, hebben wij thuisvoordeel. Het is een finale, dus voor beide partijen moet het gelijk zijn. Het is logisch dat Real Madrid niet de gastheer wil zijn voor de finale. Barcelona had het ook niet leuk gevonden als Real Madrid in Camp Nou had gespeeld."

Trainer Luis Enrique kan zich er niet druk om maken. "Ik wil er zelfs niet over praten, ik vind ieder stadion prima. Ik heb ook geen zin in controverse", aldus de oefenmeester. In tegenstelling tot een land als Nederland, waar de bekerfinale altijd in De Kuip gespeeld wordt, heeft Spanje geen vast stadion voor de bekerfinale. Mestalla (Valencia) en het Olympisch Stadion in Sevilla lijken nu nog de overgebleven kandidaten.

Meer nieuws

Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
0
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
9
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
9
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties