Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Barcelona hakt knoop door en sluit transferconstructie met Ajax uit'

Laatste update:

Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf bracht vorige week maandag het nieuws dat Barcelona zich officieel in Amsterdam had gemeld om een zomerse transfer van André Onana te bespreken. De huidige koploper van LaLiga was naar verluidt bereid om Neto, Puig én Alex Collado of Aleña in een deal met Ajax te betrekken, teneinde de komst van de doelman te financieren.

Een dergelijke constructie lijkt echter van tafel, nu Barcelona volgens onder meer Sport heeft bepaald dat Aleña en Puig volgend seizoen deel zullen uitmaken van de hoofdmacht. Beide middenvelders zullen in de voorbereiding op de nieuwe voetbaljaargang een rugnummer toegewezen krijgen en alleen bij een aanzienlijk bod uit mogen kijken naar een andere werkgever.

Aleña en Puig staan al jarenlang te boek als grote talenten in Spanje, maar beide middenvelders moeten vooralsnog veel geduld betrachten. De 22-jarige Aleña speelde dit seizoen in LaLiga vier wedstrijden voor Barcelona, alvorens hij in de winterstop op huurbasis werd gestald bij competitiegenoot Real Betis. In dienst van de club uit Sevilla speelde de begaafde linkspoot acht competitieduels, voordat het seizoen werd onderbroken vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het contract van Aleña bij Barcelona loopt nog door tot medio 2022.

Voor Puig geldt dat hij het grootste deel van zijn wedstrijden dit seizoen op het derde niveau van Spanje speelde voor Barcelona B: in totaal 21. Setién gunde de twintigjarige middenvelder sinds de winterstop pas tweemaal speelminuten in de hoofdmacht, maar ziet hem wel bijna dagelijks aan het werk op de training. Het contract van Puig in het Camp Nou loopt door tot de zomer van 2021.

Welke middenvelder zou jij liever zien bij Ajax?

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties