Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona heeft geluk gehad met de blessure van Messi'

Laatste update:

Fabio Capello, die in twee verschillende periodes voor de selectie van Real Madrid stond, denkt dat Barcelona heel veel baat heeft gehad bij de blessure van Messi, die zaterdag na een afwezigheid van bijna twee maanden zijn rentree op de velden maakte. "Barcelona heeft geluk gehad met de blessure van Messi. Het zorgde ervoor dat spelers als Neymar en Suárez zich hebben kunnen ontwikkelen."

Capello had Messi zaterdag niet eens laten invallen. "Je kan spelers geen speelminuten gunnen in zo'n wedstrijd als ze niet in goede doen zijn", zo stelt Capello. "Toen Messi in het veld stond, had Barcelona een mindere periode. Je moet in dit soort wedstrijden altijd beroep doen op voetballers die het goed kunnen doen, omdat er nou eenmaal veel wordt gevraagd."

"Neymar en Suárez zijn heel erg gegroeid zonder Messi. Eerst was het Messi voor en Messi na. Die twee hebben Barcelona op sleeptouw genomen toen Messi er niet was en het resultaat mag er absoluut zijn." Capello zag een groot verschil tussen Real Madrid en Barcelona. "Barcelona wilde per se een vijfde doelpunt maken. De spelers waren daar echt op uit. De ploeg straalde enthousiasme uit. Dat maakte het verschil. Real Madrid wilde aanvallend voetbal spelen, maar als je tegen een team speelt dat veel in balbezit is, dan moet je wel de bal kunnen afpakken en dat is heel moeilijk."

"Real Madrid probeerde te counteren, maar Barcelona had vier spelers die van een superieur niveau waren", zag Capello. "Suárez, Iniesta, Gerard Piqué en vooral Sergio Busquets. Real Madrid zette als team geen druk, dan verover je ook niet de bal. Gareth Bale was de enige. Ik heb Neymar nog nooit zo veel zien rennen. Bij Brazilië rent hij hooguit vijftien meter, hier vijftig. Dat maakt ook het verschil." Capello had Casemiro en Dani Carvajal aan het startsignaal laten verschijnen. "Casemiro heeft het tot nu toe altijd goed gedaan. En Carvajal ook, hij is bovendien snel en had Neymar kunnen bestrijden."

Een video om te bewaren! De meer dan 30 (!) balcontacten op rij van Barcelona in aanloop naar de 0-1 van Luis Suárez tegen Real Madrid!

Posted by voetbalzone on zaterdag 21 november 2015

-
Wie gaat dit seizoen de meeste doelpunten voor Barcelona maken?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
19
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties