Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona heeft lijntjes uitgegooid, alleen nog niet officieel richting Ajax'

Laatste update:

Timmer heeft aan de hand van de berichten navraag gedaan binnen Ajax en ook in Spanje: "Er schijnt toch wel wat van waar te zijn. Eigenlijk wordt Tagliafico al anderhalf jaar gelinkt aan Atlético Madrid", vertelt hij op de website van zijn werkgever. Timmer geeft echter aan dat de coronacrisis op dit moment een grote invloed heeft op de transferstrategieën van de grote clubs: "Atlético Madrid staat bijvoorbeeld nu nog niet op een Champions League-plaats, dat is voor hen wel belangrijk."

Barcelona heeft met Jordi Alba en Júnior Firpo momenteel twee opties linksachterin en Timmer acht het waarschijnlijk dat een van hen zal moeten vertrekken als de Catalanen echt concreet willen worden voor Tagliafico: "Maar er zijn wel degelijk lijntjes uitgegooid, alleen nog niet officieel richting Amsterdam. Marc Overmars heeft bevestigd dat nog geen enkele club zich gemeld heeft voor Tagliafico. Dat hij wel een stap wil maken is duidelijk en ik verwacht eerlijk gezegd ook dat hij een van de spelers is die een stap gaat maken."

Timmer vraagt zich wel af of Tagliafico er goed aan zou doen om juist voor Barcelona te kiezen: "Het is een beetje de vraag wat je nodig hebt: als je Tagliafico haalt, weet je wat je krijgt. Het is niet de meest verfijnde voetballer natuurlijk." De journalist vraagt zich daarom af of Atlético niet een betere optie zou zijn: "In zo'n hele hechte defensie met een speelstijl die wat dat betreft wat beter bij hem past. Aan de andere kant: als hij zijn droom waar kan maken als vervanger van Alba of als stand-in, kan ik me voorstellen dat ene meneer Lionel Messi een goed woordje voor hem heeft gedaan. Want die kent hem natuurlijk van de Argentijnse nationale ploeg."

Wat lijkt jou de betere optie voor Nicolás Tagliafico?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
2
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties