Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren

Laatste update:

Osasuna speelde uitstekend in Cívitas Metropolitano en bij zijn vijfde schot van de wedstrijd was het raak. Alejandro Catena gaf goed voor op Raúl García, die binnenwerkte achter Jan Oblak: 0-1.

Nadat Antoine Griezmann en Samuel Lino kansen misten voor Atleti, Lino raakte zelfs de paal, was het opnieuw raak voor Osasuna. Oblak keerde de inzet van Lucas Torró nog, maar was kansloos op de rebound van Aimar Oroz: 0-2.

Atlético vocht zich terug in de wedstrijd en vond de aansluitingstreffer via Álvaro Morata, die doelman Sergio Herrera kansloos liet met een hard schot: 1-2.

Memphis Depay viel na een uur in, maar kon het verschil, net als zijn teamgenoten, niet meer maken. Atlético gaat in zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen op bezoek bij Real Sociedad, dat na de 0-2 zege op Real Betis zeker is van Europa League-voetbal.

Het mocht echter niet baten voor Atlético, dat weer tegen een achterstand van twee treffers aankeek toen een scherpe voorzet van Jesús Areso werd binnengelopen door Raúl García (1-3), die zo een absolute droomavond beleefde.

Daarmee was het nog niet gedaan, want vlak voor tijd maakte Torró er nog 1-4 van, door de bal met een fraaie volley achter Oblak te jagen.

Atlético is dus al zeker van de vierde plaats en daarmee een Champions League-ticket voor komend seizoen. Osasuna klimt dankzij de zege naar de elfde plaats en kan in de laatste speelronde nog bij de eerste tien terechtkomen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Toptalent bereikt geen akkoord met Ajax en staat voor transfer naar PSV'
12
Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
4
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie play-offs: Excelsior - NAC Breda
9
Xavi Simons reflecteert bij het Nederlands elftal op openlijke kritiek Koeman
3
Nagelsmann maakt eerste drie aanvoerders bekend: Neuer en Kroos gepasseerd
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties