Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona heeft na krankzinnig spektakelstuk tegen Inter slechte papieren

Laatste update:

Na de 1-0 overwinning vorige week van Inter op Barcelona waren de messen in het Spotify Camp Nou geslepen. Xavi bracht met Sergi Roberto en Marcos Alonso andere backs binnen de lijnen dan zondag tegen Celta de Vigo (al speelde Alonso toen centraal). Bovendien kwam Ousmane Dembélé in de ploeg in plaats van Ferran Torres. Frenkie de Jong kwam na ruim een uur spelen in het veld voor Sergio Busquets. Bij Inter behield André Onana zijn veroverde plek onder de lat en kwam Denzel Dumfries terug in de basis. Ook Stefan de Vrij verscheen aan de aftrap.

Het initiatief lag duidelijk bij Inter, dat bij momenten gevaarlijk uitbrak. Edin Dzeko raakte al vroeg de lat van een meter of tien, terwijl Dumfries daarna bij een uitbraak recht op Marc-André Ter Stegen schoot. Barcelona voerde de druk op de Milanezen naarmate de eerste helft vorderde steeds verder op. Raphinha plaatste de bal uit een goede voorzet van Lewandowski nog net naast, maar na 40 minuten brak Barça dan toch door de Italiaanse defensie. Roberto bracht de bal laag voor het doel, Dembélé tikte van dichtbij eenvoudig binnen: 1-0.

Vrijwel uit het niets zette Nicolò Barella de bezoekers vijf minuten na rust op schitterende wijze op gelijke hoogte. De middenvelder nam de bal uit een voorzet met het bovenbeen aan en vuurde in een vloeiende beweging uit de draai binnen: 1-1. Vanaf dat moment dook Inter meer en meer gevaarlijk op voor het doel van Barça. Een kopbal van Lautaro Martínez werd razendknap gekeerd door Ter Stegen, die na ruim een uur spelen alsnog voor de tweede maal werd gepasseerd.

Martínez troefde Eric García af met een aanname in het strafschopgebied en knalde de bal vervolgens via de beide palen in het doel: 1-2. Barcelona zocht vol de aanval en creëerde kans op kans voor Lewandowski. De Pool zag eerst een buitenspelgoal afgekeurd worden, maar maakte in de 82e minuut met een schot uit de kluts alsnog een geldig doelpunt: 2-2. Het derde doelpunt van Barça hing in de lucht, maar viel uit een counter aan de zijde van Inter. Martínez legde perfect breed op de net ingevallen Robin Gosens, die de bal beheerst achter Ter Stegen plaatste: 2-3. Barça weigerde de capituleren en knokte zich in blessuretijd terug naar 3-3. De treffer kwam op naam van Lewandowski, die razendknap raak kopte. Balverlies van De Jong leverde dé kans op 3-4 op voor Kristjan Asllani, die op ongelooflijke wijze recht op Ter Stegen schoot.

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
12
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
17
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
13
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
9
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties