Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona hoeft niet te bellen: 'We zullen een bod niet bestuderen'

Laatste update:

"We denken niet dat hij gaat vertrekken. Dat denken we niet en dat willen we ook niet", reageert Rubén Uria, de trainer van het beloftenelftal, in een interview met Tribuna Deportiva op Radio Levante. Met het halen van een eventuele vervanger is men in Mestalla dan ook niet bezig, aldus Uria.

"We hebben op het moment ook nog niets gezien (een eventueel bod van Barcelona, red.). We zullen het ook niet eens bestuderen. Hij is onze aanvoerder. Dani is voor Valencia een heel belangrijke voetballer." Parejo werd opgeleid bij Real Madrid en speelde vijf wedstrijden in het eerste elftal van de rivaal van Barcelona.

De enkelvoudig international van Spanje werd verhuurd aan Queens Park Rangers en in 2009 verkocht aan Getafe. Na twee seizoenen maakte hij promotie naar Valencia en voor die club heeft Parejo inmiddels 280 wedstrijden achter zijn naam staan. Zijn verbintenis loopt er nog tot medio 2020 door.

Zou Dani Parejo een geschikte aanwinst voor Barcelona zijn, denk je?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
6
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
2
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties