Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona hoopt Asensio volgende zomer weg te kapen bij Real Madrid

Laatste update:

Voor Real zou het een pijnlijke overstap zijn: de Madrilenen hoopten Asensio deze zomer voor een mooie transfersom te verkopen, maar echt concrete interesse kwam er niet. In de winter gaat de Koninklijke naar verluidt een nieuwe poging wagen om toch nog wat aan Asensio te verdienen. Mocht dat niet lukken, gaat Barça er alles aan doen om de 29-voudig international van Spanje gratis over te nemen. Asensio toonde de afgelopen jaren vaak zijn potentie bij Real, maar wist zich nooit voor een langdurige periode te bewijzen.

De clubleiding van Barcelona is al tijden gecharmeerd van Asensio. Zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft daarnaast een goede band met Barça-voorzitter Joan Laporta, waardoor Mundo Deportivo vermoedt dat een overstap zeer realistisch is. Deze zomer werd Asensio door the Telegraph nog hevig gelinkt aan een overstap naar Manchester United, maar the Red Devils besloten uiteindelijk de portemonnee te trekken voor Antony.

De buitenspeler, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, staat sinds 2015 onder contract bij Real. In Madrid kwam hij tot dusver tot 239 officiële wedstrijden, waarin hij vijftig keer wist te scoren en 24 maal als aangever fungeerde. Asensio won met Real onder meer drie keer de Champions League, drie keer de landstitel en drie keer het WK voor clubteams. Nu dreigt een transfervrije overstap naar het Spotify Camp Nou.

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
18
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties