Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona hoort 'nee' bij eerste bod op Amrabat; middenvelder weigert te trainen

Laatste update:

Meerdere Spaanse bronnen meldden maandagnacht de aanstaande aanbieding van Barcelona. De koploper van LaLiga heeft inmiddels een pakket van in totaal veertig miljoen euro geboden aan Fiorentina, waaronder een huursom van drie tot vier miljoen. De huidige broodheer van Amrabat wil echter meer zien. Het Italiaanse La Repubblica schreef in december nog dat Fiorentina denkt aan een bedrag van liefst vijftig miljoen euro in totaal.

Relevo schrijft dat Amrabat inmiddels weigert te trainen om een transfer naar zijn droomclub te forceren. De voormalig speler van Feyenoord en FC Utrecht sprak afgelopen maand met Marca over zijn bewondering voor Barça-trainer Xavi, een jeugdidool van hem. "Ik heb vroeger veel gekeken naar legendes als Xavi, Andrés Iniesta en ook Zinédine Zidane, intelligente spelers", zei Amrabat. "Hun bewegingen tussen de linies waren van een ander niveau. Ze wonnen alle titels waar een speler naar streeft."

Amrabat behoorde tot de revelaties van het wereldkampioenschap in Qatar, waar hij het Marokkaanse elftal naar een verrassende plek in de halve finale gidste. Daar vonden de Leeuwen van de Atlas hun Waterloo tegen Frankrijk (2-0). Na afloop van het toernooi werd de middenvelder opgenomen in het elftal van het WK, waarin overigens ook zijn ploeggenoten Noussair Mazraoui en Romain Saïss stonden.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties