Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barcelona houdt poot stijf: 'Wij gaan die 26 miljoen euro niet uitbetalen'

Laatste update:

De premie van 26 miljoen euro werd in een eerder stadium beloofd aan de vader van de Braziliaan, mocht zijn zoon op 31 juli 2017 nog voor Barcelona spelen. Het geld is echter nog niet overgemaakt en Barcelona is dat ook niet van plan te gaan doen, mede omdat de club vermoedde dat de overgang naar Paris Saint-Germain onnodig werd gerekt. "Er waren drie voorwaarden", begint Vives.

"Ten eerste mocht de speler niet met andere clubs onderhandeld hebben de maand voor 31 juli. Ten tweede moest de speler aantonen dat hij zijn contract bij de club respecteerde. En ten derde hadden wij afgesproken dat wij niet zouden betalen voor 1 september, vlak na de deadline van de transferwindow. Voorwaarden zijn niet nagekomen, dus is de afspraak niet meer geldig."

Ook gaat Vives in op de bewering dat Barcelona 'tweehonderd procent' overtuigd was dat Neymar zou blijven. "Neymar heeft nooit de intentie uitgesproken de club te willen verlaten. Daarnaast dachten wij dat niemand zo'n bedrag kon ophoesten, dus wat het logisch dat wij zelfverzekerd waren over zijn toekomst", aldus Vives.

Een terechte reactie van Barcelona?

Meer nieuws

Bizarre situatie op EK: twee landen kunnen met salonremise naar volgende ronde
10
Theo Janssen legt uit waarom Joey Veerman in het Nederlands elftal faalt
23
Nederlandse analytici wijzen massaal andere zondebok dan Joey Veerman aan
84
Bizarre uitspraak van Ronald de Boer over Veerman gaat viral na vroege wissel
82
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
152
Grensrechter zakt door extreme hitte in elkaar in Copa América-duel Peru-Canada
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties