Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona houdt zich stil over lichten van miljoenenoptie in huurcontract'

Laatste update:

Indien Marlon als huurling minimaal vijf duels in de hoofdmacht van Barcelona zou spelen, moesten de Catalanen twee miljoen euro betalen. Nu hij zich definitief aan de loonlijst is toegevoegd, vervalt deze clausule. Marlon, die zijn wedstrijden voor Barcelona B afwerkt, maakte eind november zijn officiële debuut voor Barcelona, in het Champions League-duel met Celtic (0-2).

Sport schrijft donderdag dat het onduidelijk is waarom Barcelona niet met het nieuws naar buiten is getreden, daar Marlon een maand geleden een contract voor vijf jaar ondertekende. Fluminense heeft inmiddels een bedrag van anderhalf miljoen euro ontvangen en toucheert in juni nog eens een half miljoen euro.

Hoewel de optie tot koop in het huurcontract van Marlon zes miljoen euro bedroeg, hoeft Barcelona geen cent meer over te maken. In 2015 betaalde Barcelona al 3,2 miljoen euro voor een eerste optie op Gerson (die naar AS Roma ging), vier ton voor een eerste optie op Kenedy (die naar Chelsea ging) en afgelopen zomer nog eens vier ton voor de huur van Marlon zelf.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties