Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hamstra vindt nieuwe baan als technisch directeur in de Eredivisie

Laatste update:

Toen Hamstra drie jaar geleden naar Ajax kwam was dat om nauw samen te werken met Marc Overmars en een deel van zijn werk bij de jeugd, Jong Ajax en de scouting over te nemen. Na het vertrek van Overmars werd hij samen met Klaas-Jan Huntelaar medeverantwoordelijk voor het technisch management.

Ajax besloot de organisatie anders in te richten. Sven Mislintat kwam als directeur voetbalzaken en Hamstra vertrok. Huntelaar legde in oktober zijn werkzaamheden bij Ajax neer vanwege een burn-out.

Hamstra is blij dat hij bij PEC Zwolle aan een nieuwe klus kan beginnen. "Ik heb heel veel zin om bij PEC Zwolle aan de slag te gaan. Dat deze club enorm leeft is afgelopen zondag bij het afscheid van clubicoon Bram van Polen nog maar eens duidelijk geworden", vertelt hij op de clubsite.

"De club heeft zich afgelopen seizoen onder Johnny Jansen op knappe wijze weten te handhaven. We gaan direct hard aan de slag om optimaal te presteren en heb er alle vertrouwen in dat we dit samen met alle collega's gaan realiseren."

Hamstra en Johnny Jansen zijn geen onbekenden van elkaar. In zijn tijd bij sc Heerenveen was Hamstra verantwoordelijk voor de aanstelling van de huidige trainer van PEC Zwolle. De twee kennen elkaar goed.

Algemeen directeur Xander Czaikowski is blij met de ervaring van Hamstra. "Door zijn verleden bij clubs als sc Heerenveen, FC Emmen, Vitesse en Ajax heeft hij een enorm netwerk opgebouwd en dat komt natuurlijk van pas in zijn nieuwe functie."

"In samenspraak met de technische staf, technisch manager Mark Coonen en het scoutingapparaat ligt de focus van Gerry vanaf dit moment op het samenstellen van een zo sterk mogelijke selectie voor volgend seizoen. Daarbij wens ik Gerry met zijn team natuurlijk alle succes toe."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Lukas Podolski komt met 'genadeloze bespotting' van Memphis Depay
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
7
Perez is enorm gecharmeerd van één speler in Oranje: 'Steengoed, weergaloos'
4
Wijnaldum legt uit waarom zijn invalbeurt bij Nederland - Polen niet slaagde
21
Ten Hag bevestigt naam van andere grote trainer met wie Man United sprak
32
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
123

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties