Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona is alert voor aanvallende versterking bij Arsenal'

Laatste update:

De komst van de dertigjarige Lacazette lijkt in dat geval het meest realistisch. De Franse spits, die bij Arsenal niet volledig aan de verwachtingen heeft kunnen voldoen, ligt nog maar één jaar vast, waardoor de Londenaren nog kort de tijd hebben om een transfervrij vertrek te voorkomen. Lacazette, die de eerste wedstrijd in de Premier League tegen Brentford (2-0 verlies) miste door een lichte blessure, is begonnen aan zijn vijfde seizoen bij Arsenal. In totaal staat hij op 65 goals in 170 officiële duels voor the Gunners.

Ook de 32-jarige Aubameyang was door een blessure afwezig tegen Brentford. De Frans-Gabonese aanvaller heeft nog een tweejarig contract bij Arsenal, dat niet volledig tevreden zou zijn met zijn prestaties. Zowel Lacazette als Aubameyang (85 goals in 148 duels voor Arsenal) ziet een overgang naar Barcelona volgens Sport zitten en de Catalanen zouden zelfs al met laatstgenoemde hebben gesproken. Arsenal zou openstaan voor een ruildeal voor een van beide spelers.

Barcelona kan voorlopig geen nieuwe spelers aantrekken, tenzij er nog uitgaande transfers plaatsvinden. Braithwaite staat dus op de nominatie om te vertrekken, maar behoort desalniettemin tot de plannen van Ronald Koeman. De Deense aanvaller is 'gewoon' opgenomen in de selectie voor het openingsduel van Barça in LaLiga zondag tegen Real Sociedad. Philippe Coutinho, Samuel Umtiti en Miralem Pjanic, van wie Barcelona ook graag afscheid wil nemen, zitten niet in de wedstrijdselectie.

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
1
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
20
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
10
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties