Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barcelona is als een auto, die alleen nog even gefinetuned moet worden'

Laatste update:

Barcelona won zeven van de acht eerste wedstrijden, maar ging in speelronde negen onderuit bij Real Madrid (3-1) en verloor vervolgens ook nog thuis van Celta de Vigo (0-1). Real Madrid staat nu bovenaan met 27 punten en daarna volgt Barça met 25 punten. "Je moet ook kijken naar wat er bijna goed ging", vindt Rakitic. "Als Lionel Messi die 0-2 had gemaakt, uit tegen Real Madrid, weet je niet hoe het gelopen was."

"Of als Gerard Piqué niet was weggegleden en er geen penalty tegen ons was gekomen. Dan was het allemaal anders geweest. Verder raakten we tegen Celta de Vigo drie of vier keer de paal en de lat. Doe je dat beter, dan win je met 2-0 of 3-0. Maar goed, dat is voetbal. Niet alles is ineens slecht en we weten dat het wel wat beter moet, maar over het algemeen zijn we tevreden over hoe het gaat", legt Rakitic uit.

"Het belangrijkste van alles is dat we allemaal geloven in de koers die we varen", aldus de Kroaat in de Spaanse media. "We zijn eigenlijk als een auto, die alleen nog even gefinetuned moet worden. Als-ie eenmaal goed doorloopt, zal het allemaal een stuk gemakkelijker gaan", verzekert Rakitic. Barcelona speelt zaterdag thuis tegen Rakitic' oude club Sevilla.

-
Zie jij Barcelona als topfavoriet voor de titel, dit seizoen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties